KTÜ Rektörü Soylu’dan ne istedi?

Milletvekili adayı Süleyman Soylu KTÜ’yü ziyaret etti

KTÜ Rektörü Soylu’dan ne istedi?

Milletvekili adayı Süleyman Soylu KTÜ’yü ziyaret etti

Haber61/Haber Servisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, seçim programları kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Süleyman Baykal’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milletvekili adayı Soylu, KTÜ’nün Trabzon’un markası olduğunu ifade ederek, “KTÜ ile kentin işbirliği daha güçlü yapmak için çabalayacağız. KTÜ bu ülkeye çok donanımlı insanlar yetiştirmiş gözbebeğimizdir” dedi.

KTÜ Rektörü Baykal da, “Vekil olduğunuzda sizden ilk isteyeceğim yatırım KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin hemen yanında bulunan arazi bizim. Kamulaştırmaya gerek yok. 1000 araçlık bir katlı otopark istiyoruz. Artık KTÜ yüzeysel genişleyemiyor, dikine genişlemelidir. Şimdiden söylüyorum duyduğunuzda yabancı gelmesin” şeklinde konuştu. Vekil adayı Soylu da gülümseyerek, İl Başkan Yardımcısı Arzu Yalçınalp’e eliyle not al işareti yaptı ve Yalçınalp de notunu aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler