KTÜ kaçıncı sırada

Haber61.Net – Haber Servisi – TÜBİTAK’ın her yıl olarak araştırdığı Girişimci ve Yenilikçi üniversiteler sırasında bu yıl Karadeniz Teknik Üniversitesi 38’nci sırada yer aldı. Doğu Karadeniz bölgesinde yer alan diğer üniversitelerin ise isimleri bu listed

KTÜ kaçıncı sırada

Haber61.Net – Haber Servisi – TÜBİTAK’ın her yıl olarak araştırdığı Girişimci ve Yenilikçi üniversiteler sırasında bu yıl Karadeniz Teknik Üniversitesi 38’nci sırada yer aldı. Doğu Karadeniz bölgesinde yer alan diğer üniversitelerin ise isimleri bu listede yer almazken Karadeniz Bölgesinin bir diğer büyük Üniversitesi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Listenin en sonunda yer aldı.

Edinilen bilgiye göre; Endeks kapsamında 50 ve üzeri öğretim üyesi olan 144 üniversite hesaplamaya dahil edildi. Bu yıl, ilk 10’a bir yeni üniversite dâhil olurken, ilk 10’daki 8 üniversitenin yeri bir önceki döneme göre değişiklik gösterdi. Aynı şekilde ilk 20’ye 2; ilk 50’ye 4 yeni üniversite dâhil oldu.

Bir yıl önceki sıralamaya göre KTÜ bir kademe üst seviyeye yükselmiş oldu. 

LİSTEDE YER ALMAYAN BÖLGE ÜNİVERSİTELERİ 

1 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi  Rize
2 Gümüşhane Üniversitesi  Gümüşhane
3 Artvin Çoruh Üniversitesi  Artvin
4 Giresun Üniversitesi  Giresun  
5 Ordu Üniversitesi  Ordu 

 

1.20140813142113.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel