KTÜ ile TTSO arasında eğitim protokolü

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) arasında online eğitim protokolünün imzalandığı bildirildi. TTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, imzalanan bu protokol ile iki kurum arasında eğitim alanında işbirliğinin başlat

KTÜ ile TTSO arasında eğitim protokolü

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) arasında online eğitim protokolünün imzalandığı bildirildi. 

TTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, imzalanan bu protokol ile iki kurum arasında eğitim alanında işbirliğinin başlatıldığı belirtildi. 
     
TTSO üyelerinin, KTÜ Uzaktan Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından geliştirilen, temel bilgi teknolojileri dersinin içeriklerine erişmelerinin sağlandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 
   
''Protokol kapsamında uzaktan eğitim yoluyla TTSO üyeleri, odaya bağlı genç ve kadın girişimciler kurulları ve oda çalışanlarının eğitimi gerçekleşecek. Bunun için eğitim almak isteyen üye KTÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin internet sayfasında bulunan formu doldurması gerekmektedir.
 
Bu form ile üyeye sistemden yararlanması için bir kullanıcı adı ve parola verilecektir. Oda üyelerinin talepleri sadece internet üzerinden alınacak ve form üzerinde belirtilen e-posta adresi üzerinden irtibat kurulacaktır.'' 
     
Açıklamada, programa katılan üyelerin, yüzde 70 devam sağladıkları zaman programa katılım belgesi, iki kurumun belirleyeceği tarihteki sınavda başarılı oldukları zaman da sertifika alabilecekleri vurgulandı. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel