KTÜ Eski Rektörü Gürüz Türkiye'de

Ankara Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 28 Şubat soruşturması kapsamında ifadesine başvurulacak olan YÖK eski Başkanı Prof. Dr. Kemal Gürüz, Türkiye' ye döndü. YÖK eski Başkanı Kemal Gürüz, yurtdışına tatile çıktığı gemiyle bu sab

KTÜ Eski Rektörü Gürüz Türkiye'de

Ankara Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 28 Şubat soruşturması kapsamında ifadesine başvurulacak olan YÖK eski Başkanı Prof. Dr. Kemal Gürüz, Türkiye' ye döndü.

 

YÖK eski Başkanı Kemal Gürüz, yurtdışına tatile çıktığı gemiyle bu sabah İzmir Alsancak Limanı’na geldi. Gürüz basın mensuplarına, "Kanun dışı hiçbir şey yapmadım. Ne 28 Şubat’tan ne de ne olduğundan haberim yok" dedi.

Diğer yolcularla birlikte gemiden inen Gürüz’e, İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler tarafından gözaltına alınmayacağı, ifade için Ankara’ya kendisinin gitmesi gerektiği bildirildi.

Polislerin gözaltına almayıp, Ankara’ya gitmesini söylemelerine şaşırdığı gözlenen Ke

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel