KTÜ BMYO'da istifa şoku!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde KTÜ BMY’ nun bölümlerinin kapatılmasının ardından tepki istifası geldi. Açıldığında 15 bölümü bulunan okul şuan 4 bölüme düşünce Müdür Prof. Dr. Rahmi Yamak “artık yeter” diyerek istifasını KTÜ Rektörü Prof. Dr Süleyman Bay

KTÜ BMYO'da istifa şoku!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde KTÜ BMY’ nun bölümlerinin kapatılmasının ardından tepki istifası geldi. Açıldığında 15 bölümü bulunan okul şuan 4 bölüme düşünce Müdür Prof. Dr. Rahmi Yamak “artık yeter” diyerek istifasını KTÜ Rektörü Prof. Dr Süleyman Baykal’a sundu. Elinde sadece 4 bölümü kaldığı için demokratik tepkisini istifa ederek verdiğini belirten Prof. Dr. Yamak, yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu belirtti.

Yaşananlar karşısında başka çaresi kalmadığını belirten BMY Müdürü Prof. Dr. Rahmi Yamak, ”Tam dolu olan 8 bölümümü kapattılar. Elimde 280 öğrenci kaldı. Bu uygulamanın nekadar yanlış olduğunu söyledim. Bana ‘haklısınız bir yanlışlık oldu’ dendi. Ama düzeltilenbirşey olmadı. Tek umudum YÖK’tü. O bu yanlış uygulamaya dur der dedim. Ama oda onaylayınca yıkıldım. Çok üzgünüm, okulumuzun sadece bir tabelası kaldı. İstifamı Rektör sayın Baykal’a sunduğumda dönem sonuna kadar durmamı rica ettiler. Dönem sonunda tamamen ayrılacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel