Kruvazör gemilerin uğrak yeri Trabzon

Trabzon’a sabah saatlerinde gelen ''Aegean Odyssy” adlı Malta bayraklı kruvazör gemisi 150 yolcu ve 162 mürettebatı ile Trabzon Limanı'na demirledi.Gemide ABD, İngiltere, Kanada, Belçika, Güney Afrika ve Avusturalyalı turistlerden oluşan yolcular İstanbul

Kruvazör gemilerin uğrak yeri Trabzon

Trabzon’a sabah saatlerinde gelen ''Aegean Odyssy” adlı Malta bayraklı kruvazör gemisi 150 yolcu ve 162 mürettebatı ile Trabzon Limanı'na demirledi.

Gemide ABD, İngiltere, Kanada, Belçika, Güney Afrika ve Avusturalyalı turistlerden oluşan yolcular İstanbul’dan hareket ederek Trabzon Limanı'na bu sabah ulaştı. Turistler başta Sümela Manastırı olmak üzere Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerini gezecek. Bu akşam saatlerinde Batum’a hareket edecek olan yolcular gün boyunca Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerini gezecek.

Bu yıl Trabzon Limanı'na 9 tane kruvazör gemisi gelirken bu gemilerle yaklaşık bin 600 yolcu Trabzon'a geldi. 

Öte yandan yıl sonuna kadar kruvazör gemi sayısının 40 ulaşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler