Kros ligi koşuları Trabzon'da yapıldı

Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Küçük ve Yıldız Kız Erkek Kulüpler Kros Ligi” 1. Kademe Koşuları Trabzon Beşirli Sahil Yolu'nda yapıldı. Küçük ve Yıldız Erkek Kros Ligi’ne Trabzon’un yanı sıra Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, O

Kros ligi koşuları Trabzon'da yapıldı

Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Küçük ve Yıldız Kız Erkek Kulüpler Kros Ligi” 1. Kademe Koşuları Trabzon Beşirli Sahil Yolu'nda yapıldı. Küçük ve Yıldız Erkek Kros Ligi’ne Trabzon’un yanı sıra Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Samsun ve Tokat illerinden 141 sporcu katıldı.

Bin 500 metre küçük kızlar kategorisinde birinci takım olarak Tokat Gençlikspor birinci olurken, ikinciliği Samsun Atakspor, üçüncülüğü ise Trabzon Karayolları Spor Kulübü elde etti. Bin 500 metre küçük kızlar ferdi branşta ise birinciliği Tokat’tan Özlem Uçar, ikinci Tokat Gençlik Spor’dan Selma İsot, 3. Trabzon Karayollarıspor Kulübünden Beyzanur Yavuz elde etti.

2 bin metre küçük erkekler kategorisinde birinciliği Tokat Belediye Plevne Spor, ikinciliği Ordu Gençlik Spor Kulübü, üçüncülüğü ise Giresun Karma elde etti. 2 bin metre küçük erkekler ferdi branşında ise Tokat belediye Plevnespor’dan Barış Kurban birinci, Ordu Gençlik Spor Kulübünden Berat Ölmez ikinci, Gürkan Güven ise üçüncü oldu.
2 bin metre yıldız kızlar kategorisinde Ordu Gençlik Spor Kulübü birinci, Trabzon Karayolları Spor Kulübü ikinci, Tokat Gençlik Spor Kulübü üçüncü olurken, 2 bin metre yıldız kızlar ferdi branşta ise Trabzon Karayolları Spor Kulübü sporcusu Ayşegül Seyis birinci, Ordu Gençlik Spor Kulübü sporcusu Arzu Poyraz ikinci olurken Samsun Atakspor kulübü sporcusu Merve Karaca ise üçüncü oldu.

3 bin metre yıldız erkekler kategorisinde Samsun Spor Lisesi Spor Kulübü birinci, Giresun Karma ikinci, Ordu Gençlik Spor Kulübü ise üçüncü oldu. 3 bin metre yıldız erkekler ferdi branşında ise Trabzonspor sporcusu Sergen Terzi birinci, Trabzon Karayollarıspor Kulübü sporcusu Ahmet Tokur ikinci, Samsun Spor Lisesi Spor Kulübü sporcusu Turgat Sezgin ise üçüncü oldu.

Ferdi ve takım sıralamasında dereceye giren sporcu ve kulüplere kupa, madalya ve diğer ödülleri verildi.

basliksiz-1.20140203102612.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler