Köylü yaptı devlet bekleniyor

Tirebolu’da 300 hanenin bulunduğu Arageriş Köyü’nde vatandaşlar kendi imkanlarıyla yaptığı 500 metrelik yolu ulaşıma açabilmek için devletten 30 metrelik istinat duvarı yapmasını bekliyor.Köy Muhtarı Ahmet Çakmak “Köyümüzü Güce grup yoluna bağlamak amacıy

Köylü yaptı devlet bekleniyor

Tirebolu’da 300 hanenin bulunduğu Arageriş Köyü’nde vatandaşlar kendi imkanlarıyla yaptığı 500 metrelik yolu ulaşıma açabilmek için devletten 30 metrelik istinat duvarı yapmasını bekliyor.

Köy Muhtarı Ahmet Çakmak “Köyümüzü Güce grup yoluna bağlamak amacıyla 500 metre kendi imkanlarımızla yol yaptık. Bu yolla birlikte köyümüze ulaşım bir kilometre daha kısalacaktır. Ancak yaptığımız yol üzerinde 30 metrelik bir menfez yapılması gerekiyor. Burayı kendi imkanlarımızla yapmamız mümkün olmadığından devletin yapmasını bekledik. Yaptığımız müracaatlarımızdan bir sonuç çıkmadı. Şimdi Grup yolu ile yeni yaptığımız yol arasında 30 metrelik menfez yapılacak yer kaldı. Burası yüzünden de yolumuz iki yılı aşkın süredir ulaşıma sağlanamadı” dedi.

Köy Azalarından Mustafa Coşkun ise “Burası için bir proje yapıldı. Ödenek bekleniyor ancak 2013 yılı içerisinde ödenek ayrılmadığı belirtildi. Oysaki biz iki yıldır ödenek çıkmasını bekliyorduk. KÖYDES Projeleri var. Biz yolumuzun 30 metresine menfez yaptırmak için KÖYDES’ten yararlanamayacakmıyız?” diye sordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel