‘Köylü beni yiyecek yolu yap devlet’

Trabzon’un Esiroğlu Beldesi Bahçekaya Mahallesi sakinlerinin yol isyanı. Mahalle Muhtarı Özer Eyüpoğlu 10 sene önce yapılan alt yapı çalışmasından sonra bırakılan yol bir daha yapılmadığını söyledi.  Eyüpoğlu, “ bu yol yayla yolları haricinde dört köye ul

‘Köylü beni yiyecek yolu yap devlet’

Trabzon’un Esiroğlu Beldesi Bahçekaya Mahallesi sakinlerinin yol isyanı. Mahalle Muhtarı Özer Eyüpoğlu 10 sene önce yapılan alt yapı çalışmasından sonra bırakılan yol bir daha yapılmadığını söyledi.  Eyüpoğlu, “ bu yol yayla yolları haricinde dört köye ulaşım sağlıyor. Böyle bir yolun bırakılması bizi çok üzüyor. Trabzon’un tüm yetkililerine başvurdum hiç biri bize yardımcı olmadı.”dedi

Eyüpoğlu, “ Özel İdareye gittim ve bana yardımcı olmadılar neden olmadılar bende anlamadın direk bana yapamayız dediler. Burası mahalle diye geçiyor ama grup yolu olduğundan dolayı burayı özel idarenin dökmesi gerekli neden dökmüyorlar.”şeklinde konuştu.

Trabzon Belediye başkanından da yardım istediğini söyleyen Eyüpoğlu,  “ başkandan yardım istedim ve oda bana oraya dökemem dedi. Peki Büyükşehir olunca nasıl dökeceksin buralar hep sana bağlanacak anlamış değilim.”dedi.

1.20121016150049.jpg

AK Parti Trabzon İl başkanlığına bile köyün sorununu taşıdığını belirten Eyüpoğlu, “ bu bölgenin en fazla AK Partiye oy veren mahallesiyiz. Bize yardım edin dedim oradan da bir cevap alamadım. Her yerden cevap alamam beni üztü. Faruk beye yazı yazdım cevap alamadım, Bakan Bayraktara yazdım gene cevap alamadım. Acaba onlara oy verdik diye mi? Bize yardım etmiyorlar.”söyledi.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.NET 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel