“KÖYDES’i başarıyla uyguluyoruz”

 Vali Kızılcık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Trabzon Vali Yardımcısı Aziz Mercan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul, İl Genel Meclis Başkanı Haydar Revi, ilçe kaymakamları ve ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.2012

“KÖYDES’i başarıyla uyguluyoruz”

 


Vali Kızılcık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Trabzon Vali Yardımcısı Aziz Mercan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul, İl Genel Meclis Başkanı Haydar Revi, ilçe kaymakamları ve ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

2012 yılında 15 milyon 589 bin TL’lik ödenek geldiğini ifade eden Vali Kızılcık, bu parayı 362 adet projeyi gerçekleştirmek için kullanacaklarını belirtti.

KÖYDES’in ilimizde başarıyla uygulanmaya devam ettiğini belirten Vali Kızılcık, “2012 KÖYDES uygulamasının ara değerlendirmesini yapmak üzere burada toplanmış bulunuyoruz. 2012 yılında devletimiz tarafından 15 milyon 589 bin TL’lik para Trabzon’umuzda kırsaldaki yol ve su ihtiyacının karşılanması için gönderildi. Bu para ile toplam 362 adet proje uygulayacağız. Bu 362 projenin 51 adedi içme suyu projesiyle alakalı. Geri kalan 311 adedi de yol iyileştirmesi ve beton asfaltlanması şeklinde kullanılacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yaptığımız izlemelerde KÖYDES uygulamalarımız çok başarılı yürütüldüğünü görüyoruz. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

            Vali Kızılcık tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından, merkez ve ilçelerdeki uygulamalar kaymakamlar tarafından anlatıldı. Vali Kızılcık, bazı uygulamalarla alakalı ilgili birimlere talimatlar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel