Koruma alanı yönetim planı

Uzungöl Özel Çevre Koruma Bölgesinde mevcut olan sosyal, ekonomik, yasal, ekolojik ve hidrolojik şartları inceleyerek, akılcı kaynak kullanımı prensiplerini esas alan ve Bölgenin ekolojik değerlerini koruyan gelişme ve koruma politikaları oluşturmak amacı

Koruma alanı yönetim planı

Uzungöl Özel Çevre Koruma Bölgesinde mevcut olan sosyal, ekonomik, yasal, ekolojik ve hidrolojik şartları inceleyerek, akılcı kaynak kullanımı prensiplerini esas alan ve Bölgenin ekolojik değerlerini koruyan gelişme ve koruma politikaları oluşturmak amacıyla Uzungöl Özel Çevre Koruma bölgesi Yönetim Planı hazırlanıyor.

Bu amaçla Uzungöl ile ilgili yapılan bilimsel çalışmaların anlatılması, değerlendirilmesi ve güncel gelişmelerin tartışılması ile kaynak değerlerinin tespiti bunlar üzerindeki baskı ve tehditlerin belirlenmesi ve önceliklendirilmesini içeren toplantı  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 7 ve 8 Eylül tarihlerinde Uzungöl beldesinde yapılıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel