Körler Derneğinden ziyaret

Dernek Başkanı Mehmet Çiçek ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon'un değerleri olan engellilere her zaman destek ve sahip çıkmaya gayret gösterdiklerini belirtti.Trabzon Altınokta Körler Derneği Başkanı Meh

Körler Derneğinden ziyaret

Dernek Başkanı Mehmet Çiçek ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon'un değerleri olan engellilere her zaman destek ve sahip çıkmaya gayret gösterdiklerini belirtti.
Trabzon Altınokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Çiçek derneğin görme engelliler arasında yardımlaşma ve dayanışma yönünde önemli etkinlikler gerçekleştirdiğini kaydederek, bundan sonra da ayın amaç ve misyonla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Başkan Çiçek derneklerin kendi imkanları ile ayakta durmada zorlandığını ifade ederek Başkan Gümrükçüoğlu'ndan yardım talebinde bulundu.
Derneklere ve sivil toplum örgütlerine ellerindeki imkanlar ölçüsünde yardımda bulunmaya gayret gösterdiklerini belirten Başkan Gümrükçüoğlu, "Hepimiz Trabzon'un değerlerisiniz. Sizleri çok seviyoruz. Engelli kardeşlerimizin yaptıkları sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katkı sağlıyoruz. Desteğimizi bundan sonra da sürdüreceğiz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel