Korgeneral'den Vali Öz'e ziyaret

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Jandarma Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Korgeneral Mustafa Kemal Alataş'la görüştü.Denetim ve Jandarma Bölge Komutanlığındaki genel çalışmaları değerlendirmek için kente gelen Korgeneral Alataş, Vali Öz'ü makamında ziyar

Korgeneral'den Vali Öz'e ziyaret

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Jandarma Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Korgeneral Mustafa Kemal Alataş'la görüştü.

Denetim ve Jandarma Bölge Komutanlığındaki genel çalışmaları değerlendirmek için kente gelen Korgeneral Alataş, Vali Öz'ü makamında ziyaret etti.

Öz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Jandarma Teşkilatının ülke genelinde olduğu gibi Trabzon'da da vatandaşın huzur ve güvenliği için güzel çalışmalar yürüttüğünü belirterek, "Hem personel kalitesi ve teknoloji kullanımı hem de suçla mücadele ve önleyici kolluk konularında oldukça başarılı çalışmalar var. Yürütülen başarılı çalışmalardan dolayı kolluk kuvvetlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Öz, ziyaret anısına Korgeneral Alataş'a gümüş telkari işlemeli kahve fincanı takımı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel