Korgeneral Kızılcık'ı ziyaret etti

Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Korgeneral İbrahim Yaşar, Trabzon Valiliğini ziyaret etti.  Jandarma Genel Komutanlığının bağlı birimleri denetlemek üzere Trabzon'a gelen Korgeneral Yaşar, Vali Recep Kızılcık ile bir süre soh

Korgeneral  Kızılcık'ı ziyaret etti

Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Korgeneral İbrahim Yaşar, Trabzon Valiliğini ziyaret etti.

 Jandarma Genel Komutanlığının bağlı birimleri denetlemek üzere Trabzon'a gelen Korgeneral Yaşar, Vali Recep Kızılcık ile bir süre sohbet ettikten sonra şeref defterini imzaladı.

  Korgeneral Yaşar'ın ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kızılcık, ''Güvenliğimizi sağlamada önemli bir görev üstlenen askerlerimize şükran borçluyuz. Denetlemeler yapmak için ilimizi gelen Korgeneral İbrahim Yaşar'a ziyaretlerinden ötürü memnuniyetimizi dile getirmek isterim. Kendilerine hoş geldiniz diyorum'' dedi.

 Vali Kızılcık ziyaretin anısına Korgeneral Yaşar'a telkariden yapılmış fincan takımı hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel