“Koray Aydın’a sahip çıkacağız”

 MHP’de yaşanan Genel Başkanlık yarışı ile ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Yılmaz şunları söyledi: “Trabzon’dan genel başkan adayı çıktığına göre Trabzon teşkilatları bu süreçte Genel başkanlığa aday olan Koray Aydın’ın yanında olması gerekir. Bu tavr

“Koray Aydın’a sahip çıkacağız”

 

MHP’de yaşanan Genel Başkanlık yarışı ile ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Yılmaz şunları söyledi: “Trabzon’dan genel başkan adayı çıktığına göre Trabzon teşkilatları bu süreçte Genel başkanlığa aday olan Koray Aydın’ın yanında olması gerekir. Bu tavrımız Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin karşısında olduğumuz anlamına gelmesin. Sadece Trabzon’un kendi çocuğuna sahip çıktığı anlamına gelir.” 
Ülkücü camia olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de Koray aydın kadar sevdiklerini ifade eden Yılmaz “Bu yarış hizmet yarışıdır. Bu hizmet yarışında bütün genel başkan adaylarına başarılar diliyoruz. Kim genel başkan seçilirse dün olduğu gibi bundan sonra da partimiz ve genel başkanımızın emrindeyiz. Biz ülkücüler davamıza hizmet etmekten başka hiçbir şey düşünmeyiz. Genel başkan kim olursa olsun davamızın hizmetkârıyız.” şeklinde konuştu.
 
Trabzon’da bu il kongresi süresince merkez ilçe olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarının altını çizen Yılmaz “ Trabzon’u germeden insanları bütünleştirerek bir kongre sürecinin yaşanmasını istiyoruz. Merkez ilçe olarak bu sorumlulukta hareket edeceğiz. Kazanan MHP olsun diye elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”dedi. 
Trabzon’da il kongresi süresince yaşanan siyasi polemiklere kesinlikle taraf olmadıklarını vurgulayan Yılmaz “Bizler sadece MHP’nin çıkar ve menfaatleri için hareket eden bir yönetimiz. Kişilerin değil davamızın ve partimizin menfaatlerinin ön planda olduğu  düşünceler içerisindeyiz. İl kongremizin tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.”ifadelerini kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler