Koray Aydın ve Hüseyin Örs esnaf ziyaretinde

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın ile MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs, Trabzon'da esnaf ziyaretinde bulundu.Aydın, Örs ve MHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Osman Abanoz, kent merkezindeki Uzun Sokağa gelip sokak üzerinde yürü

Koray Aydın ve Hüseyin Örs esnaf ziyaretinde

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın ile MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs, Trabzon'da esnaf ziyaretinde bulundu.

Aydın, Örs ve MHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Osman Abanoz, kent merkezindeki Uzun Sokağa gelip sokak üzerinde yürüyerek esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti. Aydın burada vatandaşlar ile sohbet ederken "Bu ilgi, bu izdiham aday tespitlerimizin ne kadar isabetli olduğunun göstergesidir. Trabzon’da hedefimiz Büyükşehir. Trabzon’a MHP’li Belediyeler geliyor" dedi.

Örs de "Biz buradayız. Halkın arasındayız. Her gün olduğumuz yerdeyiz. Teveccüh kelimesi bugün Uzunsokak’ta karşılığını buldu. Bu sevgi, bu destek bizi Büyükşehir’e taşıyacak" diye konuştu.

Ziyaretlerinde vatandaşlardan bol bol fotoğraf çektirme isteği geldiğini söyleyen Örs, kendilerine yönelik ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel