Koray Aydın Ankara'da konuştu

ANKARA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın, katılmış olduğu “Her Yönüyle Trabzon Etkinliklerinde” konuşma yaptı. Aydın, “ Değerli misafirler hepinizi saygı ile selamlıyorum. Bugün Türk Milleti olarak en büyük sorunumuz ayrı

Koray Aydın Ankara'da konuştu

ANKARA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın, katılmış olduğu “Her Yönüyle Trabzon Etkinliklerinde” konuşma yaptı. Aydın, “ Değerli misafirler hepinizi saygı ile selamlıyorum. Bugün Türk Milleti olarak en büyük sorunumuz ayrışma ve kutuplaşma sorunu yaşıyoruz. Bu öyle bir ayrışma ki bir ülkenin yarısı diğer yarısını sevmiyor Ak Partili vekil sorunu işaret etmiştir. Şiddet Şiddet doğurmaya başlamıştır. Bu kutuplaşma Özgecan kardeşimizde baş göstermiştir. Siyasi iradenin bizi getirmiş olduğu bu noktadan ancak empati yaparak çıka biliriz. Demokrasi demek insan fikrine ve hürriyetine saygı duymak demektir. Muhalefetinde bu durumun bir parçası olduğunu kabul ederek bu eleştirilere tahmül etmek demektir. Demokrasinin olmasa olmazları vardır.  Yasama yürütme, yargı ve bağımsız basın. Bunlar bir birini denetler ve dengeler. Bunlardan bir tanesi ile oynamak demek ateşle oynamak demektir.”dedi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel