Komsuoğlu Trabzonlu birinciyi kutladı

Kocaeli Üniversitesi Rektörü,Trabzonspor Klüp Başkanı Sadri Şener'in ablası Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, Vakfıkebir’in gururu olan Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Bölümü birincisi İlker Çavdar’ın mezuniyet törenine katılarak İlker Çavdar ve ailesi

Komsuoğlu Trabzonlu birinciyi kutladı

Kocaeli Üniversitesi Rektörü,Trabzonspor Klüp Başkanı Sadri Şener'in ablası Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, Vakfıkebir’in gururu olan Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Bölümü birincisi İlker Çavdar’ın mezuniyet törenine katılarak İlker Çavdar ve ailesini kutladı ve mutluluklarını paylaştı.

Eski Bakanlardan Ahmet Şener’in kızı,Başkan Sadri Şener'in Balası ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Komsuoğlu, doğup büyüdüğü İlçeden uzun yıllar sonra çıkan birinciyi kutlamak için Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen törene katıldı. Diplomasını Başbakan Erdoğan’dan alan İlker Çavdar’ı tebrik ederek ailesinin yaşadığı mutluluğu paylaştı.

Baba Zülküf ve anne Emine’yi de kutlayan Prof. Dr. Komsuoğlu, İlker’in bu üstün başarısıyla gurur duyduğunu ifade etti. Bölüm birincisi İlker Çavdar’ın ailesi ise Komsuoğlu’na bu nazik davranışından dolayı teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel