Komşu baskısı bu olsa gerek!

Haber61.NET - Haber Servisi - 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde bağımsız olarak seçime giren ve Düzköy'den bağımsız il genel meclis üyesi seçilen Azmi Köroğlu bu dönem AK Parti'den aday olmak istedi. AK Parti listesinde Tüm Düzköy'ün baskısı da olsa b

Komşu baskısı bu olsa gerek!

Haber61.NET - Haber Servisi - 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde bağımsız olarak seçime giren ve Düzköy'den bağımsız il genel meclis üyesi seçilen Azmi Köroğlu bu dönem AK Parti'den aday olmak istedi. AK Parti listesinde Tüm Düzköy'ün baskısı da olsa bir türlü yer alamadı.

AK Parti tarafından listeye koyulmayınca Düzköy'ün Çayırbağı halkı "Sen bize hizmete devam edeceksin."diyerek Köroğlu'nu muhtar adayı yaptı. Bir anda kendi isteği dışında gelişen adaylık sürecinde mahalle halkı tarafından aday ilan edildi.

Çayırbağı sakinleri, halka hizmeti iyi bilen bir isim ve hem Düzköy'e hemde mahallemize hizmet edeceğine inanıyoruz ifadelerini kullandılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler