Kolu kesilmekten son anda kurtuldu!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 44 yaşındaki Günnami Artcı, rahatsızlığı nedeniyle gittiği Özel hastanede kolunun kesilmesinden yapılan operasyon sayesinde kurtuldu.44 yaşındaki Günnami Artcı, sol elde uyuşma şikayetiyle Fatsa Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Günna

Kolu kesilmekten son anda kurtuldu!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 44 yaşındaki Günnami Artcı, rahatsızlığı nedeniyle gittiği Özel hastanede kolunun kesilmesinden yapılan operasyon sayesinde kurtuldu.

44 yaşındaki Günnami Artcı, sol elde uyuşma şikayetiyle Fatsa Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Günnami Artcı’ya burada yapılan tetkiklerde elini besleyen damarlardan birinin tıkanık olduğu tespit edildi. Yaklaşık 15 günlük tanı süresi sonunda Fatsa Devlet Hastanesi tarafından ileri tedavi için Ordu’ya sev edilen Günnami Artçı Ordu’ya gitmekten vazgeçti ve Fatsa’daki özel hastaneye başvurdu.

Artcı’nın, Fatsa özel hastanede sol elinde soğuma ve son 2 parmağında his kaybı yaşadığı tespit edildi. Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Cem Gülay tarafından hastanın tetkikleri incelendi. Hastanın kolunu kullanma kabiliyetini kaybetmesi ve kolunu besleyen diğer damarın tıkanması durumunda kolun kesilmesi ihtimali olduğu ve durumun riskli olduğu kendisine söylendi. Hasta acilen ameliyata alındı. Başarılı bir operasyondan sonra damarı tıkayan pıhtı çıkarıldı ve koldan nabız alınmaya başlandı. Tedavi sonucunda hastanın kolunda hareket kısıtlılığı düzeldi.

Operasyon sonrası sağlığına kavuştuktan sonra mutluluğu gözlerden kaçmayan Günnami Artcı, Fatsa özel hastane sağlık ekibine teşekkür ederek, “Devlet Hastanesi’nde durumun ciddiyeti anlaşıldığında Ordu’da Kalp Damar Cerrahi Uzmanı olan bir hastaneye gitmem gerektiği söylendi. Ordu’ya gitmeden önce Fatsa’daki özel hastaneye başvurdum. Hastanede Kalp Damar Cerrahi Bölümü olduğunu bilmiyordum. Dr. Cem Bey durumumun ciddiyetini anlatınca gece boyunca uyuyamadım. Ancak operasyon sonrası sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum. Başta Cem Bey’e ve benimle ilgilenen bütün çalışanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel