Kızını yatılı okula bıraktı ve...

Samsun'da lise öğrencisi kızını okuduğu yatılı okula bırakan baba, ailesi ile birlikte eve dönerken otomobilin orta refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu hayatını kaybederken, kazada eşi ve 2 kızı da ağır yaralandı.Kaza, Samsun'un 19 Mayıs ilçesi

Kızını yatılı okula bıraktı ve...

Samsun'da lise öğrencisi kızını okuduğu yatılı okula bırakan baba, ailesi ile birlikte eve dönerken otomobilin orta refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu hayatını kaybederken, kazada eşi ve 2 kızı da ağır yaralandı.

Kaza, Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Samsun-Sinop karayolu 25. kilometresi Dereköy mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bafra ilçesinde ikamet eden ve tütün fabrikasında çalışan Hüseyin Taylan (44), Çarşamba ilçesinde bir lisede yatılı olarak okuyan kızı 15 yaşındaki İrem Taylan'ı okula bırakıp yanında eşi ve 2 kızı ile birlikte evine dönmek için yola çıktı.

Hüseyin Taylan idaresindeki 55 LB 682 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu orta refüjdeki aydınlatma direğinin altındaki beton bloğa çarptı. Kazada, sürücü Hüseyin Taylan, eşi Şenay Taylan (34) ile çocukları 1 yaşındaki Ebrar Taylan ve 11 yaşındaki Neslihan Taylan yaralandı. Yaralılar ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Hüseyin Taylan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

basliksiz-1.20140210101949.jpg

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel