Kızını, erkekle görünce olanlar oldu!

 KIZ ARKADAŞI DEDİ ERKEK ARKADAŞI İLE BULUŞTU VE SONRATrabzon'da kız arkadaşımla buluşacağım diyerek izin alan genç kızın babası tesadüfen erkek arkadaşıyla görünce çareyi sığınma evine teslim olmakta buldu. Genç kız M.A'nın ‘babam beni öldürecek' diye ka

Kızını, erkekle görünce olanlar oldu!

 

KIZ ARKADAŞI DEDİ ERKEK ARKADAŞI İLE BULUŞTU VE SONRA

Trabzon'da kız arkadaşımla buluşacağım diyerek izin alan genç kızın babası tesadüfen erkek arkadaşıyla görünce çareyi sığınma evine teslim olmakta buldu. Genç kız M.A'nın ‘babam beni öldürecek' diye kaçarak başvurduğu sığınma evine yetkilileri genç kızın başvurusunu kabul ederek sığınma evine yerleştirildi.

Ne olur beni ‘Babamdan' kurtarın

Trabzon'un İnönü Mahallesinde önceki gün meydana gelen olayda kız arkadaşıyla buluşacağını ileri sürerek babasından izin alan M.A (20) isimli genç eve gelmeyince kendisini arayan baba A.K.A (50) kızını bir parkta erkek arkadaşıyla yakaladı. Babasının kendisini yanına çağırmasından korkan genç kız ‘babam beni öldürecek' diye korkup olay yerinden kaçarak çareyi sığınma evine giderek sığınmakta buldu. Kızını akşam saatlerinde erkek arkadaşıyla konuşurken gören baba çığlına dönerek kızına bağırmaya başlayıp Kızı, M.A'yı yanına çağırıp birlikte eve gitmeleri için uyarmaya başladı. Babasının kendisine şiddet uygulayacağından korkan genç kız M.A çareyi olay yerinden kaçarak kadın sığınma evine giderek sığınma talebinde bulunmakta buldu.

BABA SERBEST BIRAKILDI

Sığınma evi yetkililerine ‘Babamdan şiddet görüyorum. Beni öldürmesinden korkuyorum. Bu yüzden de gidecek başka bir yerim yok' diyerek yardım talebinde bulunan genç kızı sığınma evine yerleştirirken sığınma evi yetkilileri Polis Merkezi  arayarak durumu bildirmeleri üzerine baba A.K.A evinde göz altına alındı. Baba A.K.A'nın ifadesinde ise ,'Kızının zaman zaman evden kaçtığını ama erkenden eve dönüyordu. Kızım Orta Depresif Nöbet hastasıdır. Olay günü kız arkadaşıyla buluşmak üzere benden izin aldı. Kızımın akşam saat 20.00'ye kadar dönmemesi üzerine merak ettim ve aramaya başladım. Bir parkta erkek arkadaşıyla konuşurken gördüm. Kendisini eve getirmek için yanıma çağırdım. Kızım kaçarak uzaklaştı. Kendisine şiddet uygulamam söz konusu olamaz' dedi. İfadesi alınan baba A.K.A savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı.

BABAM BENİ ÖLDÜRECEK

Babasının kendisine önceden de kötü muamelede bulunduğunu ve kendisine şiddet uyguladığı için korkarak çareyi sığınma evinde bulduğunu ifade eden genç kız M.A,' Arkadaşımla buluşmak için olay yerine gittim. Babam beni görünce çok korktum. Öldürmesinden korkuyorum. Bu yüzden olay yerinden kaçarak Trabzon Kadın Sığınma evine giderek yetkililerden sığınma talebinde bulundum. Babamdan şikayetçi değilim' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel