Kızını döven o adam serbest kaldı

Trabzon'un Araklı ilçesinde kızını döverken güvenlik kameraları tarafından görüntülenen ve önceki gün çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan baba yapılan itiraz üzerine serbest bırakılırken, 9 yaşındaki kızı ise hukuki süreç sona erene kadar devlet kor

Kızını döven o adam serbest kaldı

Trabzon'un Araklı ilçesinde kızını döverken güvenlik kameraları tarafından görüntülenen ve önceki gün çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan baba yapılan itiraz üzerine serbest bırakılırken, 9 yaşındaki kızı ise hukuki süreç sona erene kadar devlet korumasına alındı.

Trabzon'un Araklı ilçesi Kayaiçi köyünde kızı Z.E.’yi döverken bir HES firmasına ait güvenlik kamerası tarafından görüntülenen ve bu görüntülerin basına yansımasının ardından gözaltına alınan baba İ.E. geçtiğimiz Pazar günü Araklı ilçesinde çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. İ.E.’nin avukatının tutukluluk haline itirazı üzerine bugün nöbetçi mahkeme İ.E.’yi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, kızı Z.E.’nin ise hukuki süreç sona erene kadar devlet korumasına alınmasına karar verildi.

Öte yandan İ.E.'nin avukatının minik kızın devlet korumasına alınmasına da itiraz da bulunduğu ancak bu itirazının mahkeme tarafından kabul görmediği öğrenildi. Minik kızın çocuk yuvasına gitmeyi kabul etmediği ancak annesi ile birlikte ikna edildiği de belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel