Kızını döven baba tutuklandı

Trabzon'un Araklı ilçesi Kayaiçi köyünde kızının döverken bir HES firmasına ait güvenlik kamerası tarafından görüntülenen ve bu görüntülerin basına yansımasının ardından gözaltına alınan baba İ.E. bugün çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevin

Kızını döven baba tutuklandı

Trabzon'un Araklı ilçesi Kayaiçi köyünde kızının döverken bir HES firmasına ait güvenlik kamerası tarafından görüntülenen ve bu görüntülerin basına yansımasının ardından gözaltına alınan baba İ.E. bugün çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Araklı ilçesinde nöbetçi mahkemeye çıkartılan baba İ.E., savcılığa verdiği ifadesinde kızını okuldan çıkışta geç kaldığı için dövdüğünü söylediği öğrenilirken, "küçük yaşta kızı darp etmek" suçundan tutuklanma talebi ile sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Araklı Cezaevi'ne gönderildi.

Adliye çıkışında jandarma görevlileri İ.E.'nin basın mensupları tarafından görüntülenmemesi için yoğun çaba sarfetttiği gözlendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel