"Kızın rızası var" diyerek cezadan kurtuldu!

Samsun’da 17 yaşındaki bir kızı alıkoyduğu ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan genç, olayda kızın rızası olduğu gerekçesiyle cezadan kurtuldu.Atakum ilçesinde 4 ay önce meydana gelen olayda, babasıyla kavga edip evden ayrılan 17

"Kızın rızası var" diyerek cezadan kurtuldu!

Samsun’da 17 yaşındaki bir kızı alıkoyduğu ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan genç, olayda kızın rızası olduğu gerekçesiyle cezadan kurtuldu.

Atakum ilçesinde 4 ay önce meydana gelen olayda, babasıyla kavga edip evden ayrılan 17 yaşındaki B.D., bir yıldır tanıdığı 21 yaşındaki F.B. ile buluşup bir arkadaşlarının evine gitti. 3 gün boyunca bu evde kalan B.D.’ye F.B.’nin cinsel istismarda bulunup alıkoyduğu iddia edildi. Şikayet üzerine hakkında dava açılan F.B.’nin Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanması sona erdi. Bugün görülen davada F.B., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Genç kız ise F.B. ile rızasıyla ilişkiye girdiğini ve rızasıyla evde kaldığını söyledi. Mahkeme heyeti olayda kızın rızası olduğu gerekçesiyle davanın düşmesine karar verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler