Kızılcık'tan trafiğe müdahale

Bir toplantı için İstanbul’a gitmesi gereken Vali kızılcık havalimanı yolu üzerinde yol kenarına uygunsuz park eden araçlara cezai işlem uygulattı.  Trabzon valisi Dr. Recep Kızılcık dün akşam saatlerinde İstanbul’da katılacağı bir toplantı için Trabzon H

Kızılcık'tan trafiğe müdahale

Bir toplantı için İstanbul’a gitmesi gereken Vali kızılcık havalimanı yolu üzerinde yol kenarına uygunsuz park eden araçlara cezai işlem uygulattı.  

Trabzon valisi Dr. Recep Kızılcık dün akşam saatlerinde İstanbul’da katılacağı bir toplantı için Trabzon Havalimanına doğru yola çıktı. Havalimanı mevkiine geldiğinde yol kenarına uygunsuz park eden araçlar nedeniyle havalimanı  yolu trafiğinin sıkıştığını gören Vali Kızılcık harekete geçti.

Trabzon trafiği konusunda bir hayli hassas olan Trabzon valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Emniyet müdürlüğünü arayarak uygunsuz park eden araçların tümüne caza yazdırmasını sağladı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Vali Kızılcı’ın bu talimatı üzerine tüm araçlara 68 TL tutarında cezai işlem uyguladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel