Kızılcık'tan çocuk yuvasına ziyaret

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon Çocuk Yuvasını ziyaret etti. Bayan Kızılcık, 0-6 yaş arası bakıma muhtaç çocukların bulunduğu yuvada, çocukların durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yuvada bulunan çocuklarla yakından ilgil

Kızılcık'tan çocuk yuvasına ziyaret

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon Çocuk Yuvasını ziyaret etti.

Bayan Kızılcık, 0-6 yaş arası bakıma muhtaç çocukların bulunduğu yuvada, çocukların durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yuvada bulunan çocuklarla yakından ilgilenen Kızılcık, çocukları kucağına alarak bir süre onlarla Oyun oynadı.

Yuvada bulunan bakıma muhtaç çocukların ülkeye yön veren yararlı birer birey olmaları için hizmet verildiğini ifade eden Kızılcık, "Yavrularımız burada kendi evlerindeki gibi olmasa da sıcak bir ortamda yetişiyorlar.

Bende yavrularımızın durumları hakkında belirli aralıklarla bilgi alıyorum. Zaman buldukça da onları ziyaret ediyorum.

Yavrularımız ile yakından ilgilenerek onlara sıcak bir yuva oluşturan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeline de teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler