Kızılcık'tan Boz'a veda yemeği

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü’ne Baş Müfettiş olarak atanan Feridun Boz’a veda yemeği verdi.Emniyet Müdürü Boz’un Trabzon’daki görev süresi içerisinde başarılı çalışmalara imza attığını ifa

Kızılcık'tan Boz'a veda yemeği

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü’ne Baş Müfettiş olarak atanan Feridun Boz’a veda yemeği verdi.

Emniyet Müdürü Boz’un Trabzon’daki görev süresi içerisinde başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Vali Kızılcık, Boz’un bundan sonraki görevinde de başarılı olacağına inancının tam olduğunu belirtti.

Trabzon’da başarılı 4 yıl geçiren Emniyet Müdürü Boz’a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Kızılcık, “Emniyet Müdürümüzün 4 yıllık görev süresinde can ve mal güvenliğimizin en iyi şekilde sağlanması için olağanüstü çaba sarf etmiştir. Müdür bey 4 yıllık görevine pek çok başarıyı sığdırdı. Ben kendisiyle yaklaşık 2,5 yıl çalışma fırsatı buldum. Benden önceki selefim ile de birlikte çalıştı. Burada görev yapan bürokratlar ve burada yaşayan Trabzonlular olarak önceki durumu benden iyi biliyorsunuz. Tabi ki burada başta Başbakanımız, İçişleri Bakanımız, Bakanlarımız, emniyet, jandarma, sahil güvenlik, üniversitemiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın işbirliği ile önemli mesafeler kat ettik” dedi.

Trabzon’un asayiş konusunda kat ettiği mesafenin istatistiklerinde gösterdiğini belirten Vali Kızılcık, “Biz görev yapan insanlar olarak duygusal olarak bunları söyleyebiliriz. İstatistiklere de baktığımızda da başarının olduğunu görebiliriz. Son iki yıldır ülkemizde gerçekleştirilen yaşanabilir kentler araştırması sonuçlarının önemli ayağını güvenlik kısmı oluşturmaktadır. Trabzon’umuz yaşanabilir kentler sıralamasında 4 sırada yer almaktadır” şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürü Feridun Boz’un Trabzon’dan iyi anılarla ayrılacağını belirten Vali Kızılcık açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Müdür bey de kendi sorumluluğu alanında istihbaratımız, jandarmamız ve sahil güvenlik teşkilatımız ile uyumlu bir şekilde çalışarak, muhtemel olayları zamanında görüp müdahale ederek, ilimizin bir istikrar abidesi haline getirilmede önemli katkılar sağlamıştır. Huzurlarınızda kendisine bir kere daha teşekkür ediyorum. Eminim ki Trabzon’u, Trabzonspor’u ve güzel insanlarını iyi şeylerle yad edecektir. Trabzon’un kendisinde bir diğer güzel anısı da hem oğlunu hem de kızını Trabzon’da evlendirmiş olmasıdır. Her babanın evlatlarının mürvetlerini görme arzusu vardır. Bunları Trabzon’da yaşadı. Hayatını çok önemli bir kesitini sizlerle güzel bir şekilde paylaşarak, yaşadı. Bundan sonraki mesleki hayatında da daha büyük başarılara imza atacağına olan inancım tamdır.”

Konuşmaların ardından Vali Kızılcık, Emniyet Müdürü Boz’a başarı belgesi ve telkariden yapılmış fincan takımı hediye etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler