Kızılcık'ın koruması müdür oldu

Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürü Nuri Kabataş'ın AK Parti'den milletvekili aday aday olmasının ardından boşalan koltuğu uzun yıllar bir çok valinin yakın koruması olarak görev yapan koruma polisi Nihat Biner getirildi.Edinilen bilgiye göre, vali oluruyl

Kızılcık'ın koruması müdür oldu

Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürü Nuri Kabataş'ın AK Parti'den milletvekili aday aday olmasının ardından boşalan koltuğu uzun yıllar bir çok valinin yakın koruması olarak görev yapan koruma polisi Nihat Biner getirildi.

Edinilen bilgiye göre, vali oluruyla vekaleten Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilen Nihat Biner yaklaşık 17 yıllık meslek hayatının 8 yıldan fazla bölümünü valilerin yakın koruması olarak geçirdi.

Yaklaşık 20 aydan beri de mevcut Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın yakın korumalık görevini sürdüren evli ve 2 çocuk babası Biner, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel