Kızılcık’ın Kaymakam’a yaptığı espri

Trabzon’un Tonya İlçesi’nden dün Vali Dr.Recep Kızılcık’ı ziyaret eden heyet, ilçe ile ilgili taleplerini ve sorunlarını aktardı. Ziyarette Kaymakam Yeliz Yıldızhan, Belediye Başkanı Ahmet Kurt ile sivil  toplum örgütlerinin temsilcileri katılırken Vali K

Kızılcık’ın Kaymakam’a yaptığı espri

Trabzon’un Tonya İlçesi’nden dün Vali Dr.Recep Kızılcık’ı ziyaret eden heyet, ilçe ile ilgili taleplerini ve sorunlarını aktardı. Ziyarette Kaymakam Yeliz Yıldızhan, Belediye Başkanı Ahmet Kurt ile sivil  toplum örgütlerinin temsilcileri katılırken Vali Kızılcık’a ilk brifingi Kaymakam Yeliz Yıldızhan verdi. Yıldızhan, ilçe Beşikdüzü-İskenderli grup yolu çalışması devam ediyor, ihalesi yapıldı ancak ancak o da müteahhitin tutumuna bağlı olarak şu an çok da istediğimiz randımanı alamadığımız bir şekilde devam ediyor. Bu arada bizim için çok önemli olan İskenderli’yi Şalpazarı’na bağlayan 10 km bir yol var.

Şalpazarı Kaymakamını da ilgilendiren bir konu. Yapıldığı zaman mesafe çok daha az olacak” sözleri üzerine Vali Kızılcık, “Şalpazarı Kaymakamı’nın derdine sen niye düştün, daha sık gidip gelsin diye mi?” diye Kaymakam Yıldızhan’a sordu. Kaymakam Yıldızhan da toplantıya katılanların espriye gülerek katılmalarına kendisi de katılarak, “Benim de derdim sayın Valim, İskenderli benim beldem” cevabını verdi.

Bilindiği gibi Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Tonya Kaymakamı Yeliz Yıldızhan’ın eşi aynı zamanda. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel