Kızılcık şehit aileleriyle yemek yedi

Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, Yomra ilçesinde düzenlenen yemekte şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. İlçedeki bir otelde düzenlenen yemeğe, Albay Turgay Aras, eşi Yeşim Aras, Yomra Kaymakamı Fatih Akkaya ve eşi Savaş Hilal

Kızılcık şehit aileleriyle yemek yedi

Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, Yomra ilçesinde düzenlenen yemekte şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

 İlçedeki bir otelde düzenlenen yemeğe, Albay Turgay Aras, eşi Yeşim Aras, Yomra Kaymakamı Fatih Akkaya ve eşi Savaş Hilal Akkaya, İl Emniyet Müdür Vekili Faruk Sarı ve eşi İlknur Sarı, Yomra İlçe Emniyet Müdür vekili Bülent Aral, Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon vali yardımcıları Cezmi Batuk'un eşi Arzu Batuk, Kamil Sarıaslan'ın eşi Nihal Sarıaslan ile Şehit Aileleri Derneği yetkilileri, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları katıldı.

Sema Kızılcık, ''Gönül Buluşmaları'' adı altında Trabzon'un tüm ilçelerini gezip şehit aileleri ile gazi ve gazi yakınlarıyla bir araya geldiklerini belirterek, ''Niyetimiz sizlerin üzüntüsüne ortak olup sevinçlerinizi de aynı şekilde paylaşmaktır'' dedi.

Program, Kuran-ı Kerim okunması ve edilen duanın ardından sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel