Kızılcık iftarını Yomra'da açtı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Yomra’nın en uzak köylerinden olan Çamlıyurt Köyü’nde vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. Çamlıyurt Köyü Muhtarı Mehmet Can’ın davetlisi olarak köye giden Vali Kızılcık’a İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tur

Kızılcık  iftarını Yomra'da açtı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Yomra’nın en uzak köylerinden olan Çamlıyurt Köyü’nde vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. 


Çamlıyurt Köyü Muhtarı Mehmet Can’ın davetlisi olarak köye giden Vali Kızılcık’a İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Turgay Aras, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Özkan eşlik etti.


Devlet olarak köylere önem verdiklerini ve ciddi yatırımlar yaptıklarını ifade eden Vali Kızılcık, köy sofrasında yapılan iftarı hiçbir şeye değişemeyeceğini belirtti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda köylerde önemli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Vali Kızılcık, “Sayın Başbakanımızın talimatları doğrultusunda bizler köylerimize ve şehirlerimize yapılan hizmetlerde bir farklılık olmaması için çalışıyoruz. KÖYDES kapsamında yolsuz ve susuz köyümüz kalmadı.

kizilcik1.jpg

 

Devlet olarak köylerimizdeki yapılan hizmetin standardının arttırılması ve vatandaşımızın daha kaliteli hizmeti alabilmesi için çalışıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de ‘Köylü milletin efendisidir’ şeklinde ifade ettiği gibi biz köylümüze sen derece önem veriyoruz” şeklinde konuştu.


Çamlıyurt Köyü Muhtarı Mehmet Can’ın davetlisi olarak yaptıkları ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade eden Vali Kızılcık, “Muhtarımızın davetini kabul ederek bu şirin köyümüze geldik. Burada hem vatandaşlarımız ile sohbet etme, hemde iftarımızı burada açma fırsatı bulduk. Muhtarımız bize çok güzel bir köy sofrası hazırladı. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Çamlıyurt Köyü Muhtarı Mehmet Can ise, Vali Kızılcık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sağ olsun Sayın Valimiz davetimizi kırmayarak iftarda bizlerle birlikte oldu. Köyümüzün önemli sorunlarından biri olan yol probleminin giderilmesi sağladı. Ancak 10-15 yıl hayal edebileceğimiz asfalt yolumuz bitti.

 

Bu sevinci tarif etmemiz imkansız. Devlet yetkililerimizden emeği geçen başta Başbakanımız ve Valimiz olmak üzere herkese teşekkür ederiz. Bizler Çamlıyurt halkı olarak Sayın Valimize ne kadar dua etsek azdır. Daha önce hiçbir devlet yetkilisinin ziyaret etmediği köyümüze defalarca gelerek ziyaret etmiştir.

 

Kendilerini Çamlıyurt halkı olarak asla unutmayacağız” ifadelerine yer verdi. İftar yemeğinin ardından gerçekleşen çay sohbeti sonrası Vali Kızılcık ve beraberindekiler köyden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel