Kızılcık Huzurevi sakinlerini ağırladı

 Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Hıdırellez Şenlikleri'nde Çamlık Huzurevi sakinlerini Valilik Konağı'nda ağırladı. Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Hıdırellez Şenlikleri'nde Çamlık Huzurevi sakinlerini Valili

Kızılcık Huzurevi sakinlerini ağırladı

 

Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Hıdırellez Şenlikleri'nde Çamlık Huzurevi sakinlerini Valilik Konağı'nda ağırladı.
 
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Hıdırellez Şenlikleri'nde Çamlık Huzurevi sakinlerini Valilik Konağı'nda ağırladı.Konağın bahçesinde yaşlıları ağırlayan Sema Kızılcık, yöresel yemek ikramında bulundu.
 
Şenliğe Sema Kızılcık'ın yanı sıra Vali Yardımcıları eşlerinden Arzu Batuk, Nihal Sarıaslan ile kaymakam eşleri de katıldı.Huzurevi sakinleri ile bir aile gibi olduklarını ifade eden Bayan Kızılcık, onların Vali Konağı'nı da evleri gibi gördüklerini söyledi.
 
Huzurevi sakinleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayan Kızılcık, "Yaşlılarımıza sahip çıkmak, onlara gerekli hürmet ve sevgiyi göstermek geleneğimizde var olan ve bizi biz yapan temel özelliklerimizden bir tanesidir.
 
Hepimizin yarın birer yaşlı insan olabileceğimizi unutmadan hareket etmemiz gerekir. Bugün bu sıcak ortamda onlarla bir araya geldik. Onlarla dertleştik. Onları mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel