Kızılcık Gümüşhane'de sevgiyle karşılandı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 1995-1997 yılları arasında kaymakamlık yaptığı Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Halkla kucaklaşan Vali Kızılcık ve beraberindeki Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile

Kızılcık Gümüşhane'de sevgiyle karşılandı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 1995-1997 yılları arasında kaymakamlık yaptığı Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

Halkla kucaklaşan Vali Kızılcık ve beraberindeki Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Kürtün'de bir çay ocağına girerek çay içti. Ardından da bir esnafa ait dükkana giren Vali Kızılcık, Kürtün ilçesine ait yöresel pide yedi.
 
Kürtün halkının her zaman gönlünde apayrı bir yeri olduğunu belirten Vali Kızılcık, "Kürtün insanı sıcakkanlı ve misafirperverdir. Vatanına milletine bağlı insanlarla dolu olan Kürtün ilçemizde daha önce kaymakamlık yapmıştık. O zamandan buyana Kürtün'ün yeri benim gönlümde çok özeldir" dedi.
 
Ziyarette Vali Kızılcık'ın yanına gelen ve 110 yaşında olduğu öğrenilen Cafer Şen isimli vatandaş Vali Kızılcık'ı ilçelerinde görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Ben seferberlik çocuğuyum sayın Valim. Yaşım yüzü aştı. Gözlerim pek görmüyor, kulaklarım da duymuyor ama yine de hayattayız ya ona da şükrediyorum. Bizi unutmayıp ziyaret ettiğiniz için çok mutlu olduk. Size her zaman dua ediyoruz" diye konuştu.
 
Kürtün halkı da Vali Kızılcık için, "O bizim için çok özel ve çok değerli bir insandır. Burada kaymakamlık yaptığı süre içinde her zaman halkın içinde olmuştur. Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan, fırsat buldukça bize zaman ayıran valimize çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler