Kızılay'dan ihtiyaç saiplerine bayram yardımı

Türk Kızılayı Bafra Şubesi Kadın Kolları, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu.Türk Kızılayı Bafra Şubesi Kadın Kolları Başkanı Seda Öztürk ve yönetiminin sosyal incelemesi neticesinde Esençay Köyünde bulunan ihtiyaç sahiplerine

Kızılay'dan ihtiyaç saiplerine bayram yardımı

Türk Kızılayı Bafra Şubesi Kadın Kolları, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu.
Türk Kızılayı Bafra Şubesi Kadın Kolları Başkanı Seda Öztürk ve yönetiminin sosyal incelemesi neticesinde Esençay Köyünde bulunan ihtiyaç sahiplerine gıda-kavurma ve giysi yardımı yapıldı.
Türk Kızılayı Bafra Şubesi’nde yapılan gıda ve giysi yardımı Esençay Köyü Muhtarı Kurtbey Kara’ya teslim edildi. Muhtar Kara, “Kurban Bayramı öncesi Esençay köyünde ihtiyaç sahibi kişilere verilecek bu yardımlar da çok vatandaşımız sevinecek. Kurban Bayramı öncesi ayrı bir bayram yaşatan Türk Kızılayı’na köyüm adına şükranlarımı sunarım” dedi.
Türk Kızılayı Bafra Şubesi Kadın Kolları Başkanı Seda Öztürk ise, “Bu yıl Kurban Bayramı öncesi sosyal incelememiz sonucunda Esençay köyünde ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımız için gıda, kavurma ve giysi yardımında bulunduk. Bundan sonra daha değişik çalışmalarımız ve etkinliklerimiz olacak” diye konuştu.
Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç ise giysi yardımı dağıtımında, “Her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Bizler her zaman yaptığımız çalışmalarla örnek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

20130921aw000428_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel