Kızılay önemli bir dönüşüm yaşadı

Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Genel Başkan Vekili Nihat Adıgüzel, Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.  Ziyarette bir konuşma

Kızılay önemli bir dönüşüm yaşadı

Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Genel Başkan Vekili Nihat Adıgüzel, Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.  

Ziyarette bir konuşma yapan Vali Öz, “Kızılay hem afetlerde hem de diğer yardımlarda önemli görevler yapmaktadır. Özellikle bazı bölgelerde sağlık hizmetlerinde ve son dönemlerde kanla ilgili kanunla beraber bu konudaki yönetim sistemini oluşturmuş olması ülkemiz için de çok önemlidir.

KIZILAY ÖNEMLİ BİR DÖNÜŞÜM YAŞADI

1999 depreminden sonra Türkiye pek çok alanda önemli bir değişim yaşadı. Hem afete hazırlık hem de afet durumunda yardımlaşma ve dayanışma konusunda Kızılay da bu anlamda önemli bir dönüşüm yaşadı. Ciddi bir altyapı oluştu. Kan Kanunuyla da beraber Türkiye’nin kan ihtiyacını karşılayan bir mekanizma hızlı bir şekilde kuruldu. Ulusal ve uluslar arası düzeyde Kızılay bizim için önemli bir gücümüzdür” dedi.

Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar ziyaretin ardından Vali Öz’e Kızılay ambleminin yer aldığı kahve fincan takımı hediye ederken, Vali Öz de, Akar’a gümüş işlemeli bir hediye sundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler