Kızı ve otomobil için intihara kalkıştı

Samsun’da bunalıma giren bir kişi, inşaatın çatısına çıkarak satın aldığı ancak ruhsat sahibinin kendisine vermediği otomobil ile boşandığı eşinin kendisine göstermediğini iddia ettiği 8 yaşındaki kızını yanına isteyerek intihara kakıştı. Olay, İlkadım il

Kızı ve otomobil için intihara kalkıştı
Samsun’da bunalıma giren bir kişi, inşaatın çatısına çıkarak satın aldığı ancak ruhsat sahibinin kendisine vermediği otomobil ile boşandığı eşinin kendisine göstermediğini iddia ettiği 8 yaşındaki kızını yanına isteyerek intihara kakıştı.
 
Olay, İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Yeni Samsun Adliyesi Sarayı yanındaki 6 katlı inşaatın çatısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hamallık yaptığını söyleyen Süleyman K. (31), girdiği bunalım sonucu inşaatın çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti. Olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Eşinden 8 yıl önce ayrıldığını, 8 yaşındaki kızı A.K.’yi eşinin kendisine göstermediğini, bir kişiden otomobil satın aldığını ve ruhsat sahibinin otomobili kendisine vermediğini ileri süren Süleyman K., hem otomobilin hem de kızının yanına getirilmesini istedi. Otomobil ve kızı getirilmediği takdirde kendisini aşağı atacağını söyleyen Süleyman K., adli mercilere başvurduğunu ve bir sonuç alamadığını iddia etti. Otomobili 7 bin liraya almak için anlaştığını, 5 bin lirasını verdiğini ancak motorunda arıza çıktığı için 3 bin lira masraf yapınca geri kalan 2 bin lirayı vermediğini ifade eden Süleyman K., araç sahibinin bu yüzden park halindeki otomobili çekici ile çektirip el koyduğunu iddia etti. Olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Süleyman K.’nin aşağı atlama ihtimaline karşı önlem aldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri ile İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uzun süre Süleyman K.’yi ikna etmeye çalıştı. Polisin yaklaşık 2 saat süren gayretleri sonucu Süleyman K. ikna olarak çatıdan indi. Süleyman K., ifadesi alınmak üzere Gazi Polis Merkezi’ne götürüldü.
 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel