Kış spor okulları için çocuklara çağrı

“Çocuklar bizim tesislere takılın” sloganı ile duyurulan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan, 5-18 yaş grubu gençlerin ücretsiz olarak yararlanacakları Kış Spor Okulları tanıtımları yapılıyor. Forum Alışveriş Merkezi ile Varlıbaş Alışveriş

Kış spor okulları için çocuklara çağrı

“Çocuklar bizim tesislere takılın” sloganı ile duyurulan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan, 5-18 yaş grubu gençlerin ücretsiz olarak yararlanacakları Kış Spor Okulları tanıtımları yapılıyor. Forum Alışveriş Merkezi ile Varlıbaş Alışveriş Merkezi’nin yanı sıra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Cudibey Ortaokulu’nda çocuklara Kış Spor Okulları’nı anlatan el broşürleri dağıtılarak spor okulları hakkında bilgiler sunuldu. Kış Spor okulları arasında şu branşlar bulunuyor:
“Eskrim, Hentbol, Atletizm, Masa Tenisi, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Satranç, Judo, Basketbol, Futbol ve Yüzme”
Öte yandan yüzme ve cimnastik branşlarındaki kış spor okullarına katılacak öğrencilerden aylık 70 TL servis ücreti isteniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel