Kılıçdaroğlu Trabzon’a gelmeden kıyamet koptu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingi öncesi CHP Trabzon’da yer yerinden oynadı…CHP Trabzon Milletvekili birinci sıra adayı Haluk Pekşen ile Ortahisar Yönetimi arasında yaşanan soğuk savaş gündemi sarstı. Aday adaylığı sürecinde Ortahisar’a seç

Kılıçdaroğlu Trabzon’a gelmeden kıyamet koptu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingi öncesi CHP Trabzon’da yer yerinden oynadı…

CHP Trabzon Milletvekili birinci sıra adayı Haluk Pekşen ile Ortahisar Yönetimi arasında yaşanan soğuk savaş gündemi sarstı. Aday adaylığı sürecinde Ortahisar’a seçim otobüsü sözü veren ve belli bir bütçe ayıracağı sözü verdiği iddia edilen Haluk Pekşen’in bu sözünü yerine getirmeyince partide küfürleşmelere kadar varan kavgalar yaşandığı ortaya çıktı.

Yaşanan bu olayın ardından Ortahisar İlçe yöneticilerinden Cemil Pala sosyal medya hesabında, “Ne kadar koşarsan koş Trabzon abisiz olmaz” ifadelerini kullandı. 

Haluk Pekşen’in en fazla oy alması gereken ve seçmen sayısının en büyük olduğu Ortahisar’da böyle bir sorun yaşanması seçime günler kala CHP’de büyük sarsıntı yarattı.

Haluk Pekşen’in partide ayrı bir ekibinin olduğu teşkilatları dinlemediği de büyük eleştiri almaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler