Kılıçdaroğlu konuştu Trabzon dinledi

'Umut Gönüllüleri Projesi kapsamında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Telekonferans sistemi ile Trabzon’a canlı bağlantı gerçekleştirerek genel seçimler için bir anlamda Trabzon'da startı verdi.  Atapark’ta gerçekleştirilen telekonferans bağlantısına CHP Tra

Kılıçdaroğlu konuştu Trabzon dinledi
'Umut Gönüllüleri Projesi kapsamında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Telekonferans sistemi ile Trabzon’a canlı bağlantı gerçekleştirerek genel seçimler için bir anlamda Trabzon'da startı verdi. 
 
Atapark’ta gerçekleştirilen telekonferans bağlantısına CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan, PM Üyesi Rana Bozkurt ve İl Başkanı Yavuz Karan, Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya ile parti teşkilatı üyeleri ve ‘Umut Gönüllüleri’ katıldı.
 
Umut Gönüllüleri Eğitim Projesi kapsamında İstanbul’dan Trabzon’a Telekonferans yöntemi ile seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarında partililere başarılar diledi. CHP İl Başkanı Yavuz Karan ise İstanbul’daki toplantıya canlı bağlantıyla katılarak, proje kapsamında partililerle birlikte kapı kapı dolaşacaklarını ve partilerinin projelerini halka anlatacaklarını belirtti.
 
Karan, “Biz CHP’nin Haziran 2015 seçimlerinde Türkiye’nin umudu olduğunu ve bu anlamda umuda yolculuk olarak, aramızda gençlerimiz, kadınlarımız, memurumuz, işçilerimiz, emeklilerimiz ile CHP’nin iktidarı için 4 bin 685 metre karesi, yaklaşık 260 bin hanesi olan Trabzon’daki tüm evleri Umut Gönülleri arkadaşlarımızla dolaşıp CHP iktidarında ki Türkiye projelerini anlatacağız” dedi.
 
Karan’ın İstanbul’a canlı bağlantısının ardından İstanbul’dan bu kez telekonferans yöntemi ile İzmir ve Ankara’ya da bağlantılar yapılarak program sonlandırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel