Kılıçdaroğlu Giresun'da konuşuyor...

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başlarıGiresun fındığın başkenti ama Giresun'un yetiştirdiği fındık bir numara. Peki fındığın fiyatını kim belirliyor, Hamburg borsası belirliyor. Fındığın borsası neden Giresun'da olmaz. Bunun cevabını iktidar verecek

Kılıçdaroğlu Giresun'da konuşuyor...

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları

Giresun fındığın başkenti ama Giresun'un yetiştirdiği fındık bir numara. Peki fındığın fiyatını kim belirliyor, Hamburg borsası belirliyor. Fındığın borsası neden Giresun'da olmaz. Bunun cevabını iktidar verecek.

"SANDIĞA DA EL UZATABİLİRLER"

Bizim bir görevimiz var. Kul hakkı yiyenlerle mücadele edeceğiz. Ayakkabı kutusunu ben de biliyorum siz de biliyorsunuz. Ceplerinize dikkat edin, o cebe haram el ulaşabilir ona engel olun. Ayın 30'unda sandığa gideceğiz. Sandığa da el uzatabilirler. Bu ülkede kadınlar çocuklarına nasıl sahip çıkıyorsa ülkeye de öyle sahip çıksın.

Söz veren bu kişinin başbakan olarak T.C'yi nasıl soyduğunu gördük. Dünya tarihinde ilk kez bir hükümetin bir devleti nasıl soyduğuna tanık olduk. Sabahın 8'inde oğluna telefon ediyor. Şu bakanların çocuklarının evinde arama yapıldı evde ne var diyor. Evdeki paraları sıfırla diyor. Ertesi gün 10:58'de paraları soruyor, babacığım bir miktar kaldı diyor. Ne kadar kaldı diyor. 30 milyon avro kaldı diyor.

Bu bir kişinin hikayesidir. Ülkeyi soyan bir kişinin hikayesi. Hopa'da bana bir şey verdiler. Memleketi sağlam yedin boğazında kalsın diye. Bu nasıl ülkedir ki sana uçaklar tahsis etti, kırmızı plakalar tahsis etti. Shroder'e şikayet ettin maaş yetmiyor dedin. Geldiğimiz nokta şu. Bir ülkeyi yöneten insanın vatandaşını düşünmesi lazım, ailelerde huzur var mı yok mu diye düşünmesi lazım ama o devleti soymakla meşgul.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler