KESK'ten tutuklamalara tepki

 KESK Samsun Şubeler Platformu üyeleri, KESK Genel Başkanı Lami Özgen’in de aralarında bulunduğu KESK yönetici ve üyelerinin tutuklanmalarına ve gözaltına alınmalarına tepki gösterdi.KESK Samsun Şubeler Platformu üyeleri, Süleymaniye Geçidi'nde toplanarak

KESK'ten tutuklamalara tepki

 

KESK Samsun Şubeler Platformu üyeleri, KESK Genel Başkanı Lami Özgen’in de aralarında bulunduğu KESK yönetici ve üyelerinin tutuklanmalarına ve gözaltına alınmalarına tepki gösterdi.

KESK Samsun Şubeler Platformu üyeleri, Süleymaniye Geçidi'nde toplanarak oturma eylemi yaptı. Grup adına basın açıklamasını okuyan KESK Dönem Sözcüsü Murat Arıkan, “Yine bir zulüm döneminden geçiyoruz. Kendinden olmayan herkese kin duyanların yarattığı gözaltı ve tutuklamalarla, şafak operasyonlarıyla emek ve demokrasi güçlerine boğmaya çalışıyor. KESK olarak ne zaman haklarımızı, özgürlüklerimizi yok sayan düzenlemelere, saldırılara karşı emek ve demokrasi mücadelemizi yükseltsek karşımızda korku imparatorluğunun mimarı AK Parti’yi buluyoruz. Neredeyse her güne ‘bugün acaba neresi basılacak, kimler gözaltına alınacak, kimler tutuklanacak’ kaygısı ile başlar olduk” dedi.

Basın açıklamasının ardından KESK üyeleri oturama eylemi yaparak tutuklamalara ve gözaltılara tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel