Kesik baş cinayetinde ürperten detay

Arhavi’de önceki gün akşam saatlerinde 17 yerinden bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürülen kadının cinayet zanlısı göz altına alındı.PARA İÇİN İŞLEDİMArhavi polisi tarafından sabaha karşı kaldığı evde yakalanan Gürcü vatandaşı sorgusunda soğukkanl

Kesik baş cinayetinde ürperten detay

Arhavi’de önceki gün akşam saatlerinde 17 yerinden bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürülen kadının cinayet zanlısı göz altına alındı.

PARA İÇİN İŞLEDİM

Arhavi polisi tarafından sabaha karşı kaldığı evde yakalanan Gürcü vatandaşı sorgusunda soğukkanlı bir şekilde işlediği cinayeti itiraf ederek, daha önce aralarında ilişki olduğunu, kendisinden yine para isteyince kadını tünel çıkışına götürdüğünü ve burada önce bıçakladığını, sonra da boğazını keserek öldürdüğünü itiraf etti. Alacağını isteyen Gürcistan uyruklu kadını 17 yerinden bıçaklayarak öldüren Mikhvili Tamazashvili, Arhavi İlçe Emniyetinde yapılan sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÜRPERTİCİ ÇİNAYETİ ANLATTI

Cinayete kurban giden Gürcistan uyruklu Sopia Petruzashvili (26) ile daha önce tanıştığını kadından borç para aldığını ve bu parayı kendisinden istemesi üzerine aralarında tartışma yaşadıklarını ifade eden Mikhvili Tamazashvili (36) polis merkezinde verdiği ifadesinde ise ,” Sophia’nın Tiflise gitmek üzere Antalya’dan Arhavi’ye gelmişti. Benden alacağı olan parayı istedi. Benimde param yoktu. Israr edince bu planı kurarak kendisinden kurtulmak istedim. Bayanı tünel çıkışına götürüp, önce arkasından bıçaklayıp, sonrada sayısını bilmediği sayıda bıçak darbeleri ile yaraladım. Ölmediğini görünce bıçağı ile boğazını kestim. 10 metre uzaklığa attım”diye ürpertici cinayeti tüm çıplaklığıyla anlattı.

Arhavi İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından birlikte yaşadığı gürçü kadınla birlikte kaldıkları evde yakalanan Mikhvili Tamazashvili öldürdüğü bayanın üzerinde bulunan zignet eşyalarını alarak sattığını belirterek,”Bilezik para ve telefonunu aldım. Bileziği yanımdaki bayan arkadaşıma anlattım. Sabah olduğunda Gürcistan’a kaçacaktık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel