Kemeraltı ve Kunduracılar ışıklandırılıyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.Başkan Gümrükçüoğlu’nun  Kemeraltı ve Kunduracılar esnaf ziyareti tam 8 saat sürdü. Öğle saatlerinde başlayan esnaf ziyareti akşam geç saatlere kadar devam etti. Maraş C

Kemeraltı ve Kunduracılar ışıklandırılıyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Gümrükçüoğlu’nun  Kemeraltı ve Kunduracılar esnaf ziyareti tam 8 saat sürdü. Öğle saatlerinde başlayan esnaf ziyareti akşam geç saatlere kadar devam etti. 
Maraş Caddasi ve Uzun Sokak’ın yeni ışıklandırmasının büyük beğeni toplamasından sonra Kemeraltı ve Kunduracılar esnafının da aynı yöndeki taleplerine Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, olumlu yanıt verdi. 
 
Trabzon ticaretinin kalbi konumunda olan Kunduracılar ve Kemeraltı bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, esnafın sorunları ile yakından ilgilendi.
 
Her gün binlerce vatandaşın alışveriş yapmak için uğradığı Kemeraltı ve Kunduracılar Caddesi'ne özel ilgi gösteren Gümrükçüoğlu, bölgede yaşanan alt yapı sorunun giderileceğini söyledi. 
 
Bölgenin yapılacak çalışma ile ışıklandırılacağı müjdesini esnaf ile paylaşan Başkan Gümrükçüoğlu, vatandaşların daha rahat ortamda alış-veriş yapabilmeleri için hizmetlere devam edeceklerini söyledi.
 
Gümrükçüoğlu, ziyaret ettiği esnaflardan dükkan önüne koydukları tezgahlarını sokağa taşırmamalarını ve dükkanlarına astıkları ürünlerin vatandaşı rahatsız etmeyecek şekilde sergilenmesi ricasında bulundu.
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, esnafın Osmanlı'nın lonca sisteminde olduğu gibi ahlaklı ve dürüst hizmet verdiğini belirterek,  "Osmanlı'da esnaflar sabah siftah yaptıklarında gelen müşteriyi komşusuna yönlendirip onun da siftah yapmasını isterdi. Bu ahlakı ve anlayışı bugün de sürdürmemiz lazım. Esnaflarımız birbirlerinin haklarına riayet etmeli. Bizler esnafımızın her zaman daha çok para kazanmasını istiyoruz. Yapacağımız ışıklandırma çalışmasıyla da bölgeyi çok daha cazip hale getireceğiz.
 
Caddede bulunan su mazgallarını kontrol ederek bazılarının akarlarını değiştireceğiz. Esnafımızdan istirhamımız sokakları işgal etmemeleri ve komşu esnafın hakkına riayet etmeleridir. Vatandaşlarımızın da rahat bir ortamda alış-veriş yapmalarını sağlamak bizim görevimiz. İnşallah karşılıklı anlayış içerisinde hizmetlerimizi devam ettireceğiz" diye konuştu.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, ayrıca esnafın kendisinden talep ettiği caddenin üstünün kapatılması talebini de tartışıp değerlendireceklerini söyledi.
 
Ziyareti sırasında  alış-veriş yapan vatandaşlarla da yakından ilgilenen Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, çocuklara da hediyeler dağıttı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel