Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapacağız

CHP genel merkezinin başlattığı ‘Kardeş Belediyecilik’ projesi çerçevesinde Trabzon’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmanoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün yaptığı toplantıya Haluk Pekşen v

Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapacağız
CHP genel merkezinin başlattığı ‘Kardeş Belediyecilik’ projesi çerçevesinde Trabzon’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmanoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün yaptığı toplantıya Haluk Pekşen ve diğer milletvekili adaylarının katılmaması CHP kulislerinde yankı bulmuştu.
“Kemal Kılıçdaroğlu’na bir tavır mı yapılıyor” iddiası kulislerde yankı bulurken o iddiaya Haluk Pekşen jet hızıyla cevap verdi.

Pekşen, CHP’nin bir disiplin partisi olduğunu vurgulayarak, "Genel başkanımıza böyle bir tavır asla olamaz. Biz onun emrindeyiz. Muharrem bey de ben de böyle düşünmekteyiz. Bu algı partimizle kaynaklanmamaktadır. Bunu bu algıyı oluşturanlara sormak lazım.CHP aynı duyguları paylaşır. Kemal beyin emrindeyiz ve başbakan yapacağız.  Bizde emrinde görev alacağız. Bu böyle bilinsin. Muharrem bey de aynı şekilde düşünmektedir ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Öte yandan Muharrem İnce'nin Haluk Pekşen ile bölge ziyareti programı da belli oldu.
Programa göre sabah saat 09.30'da havalimanından başlayacak programda 12'de 3. lige yükselen Yomraspor Kulübü ziyareti var. 13.30'da Sürmene İlçe başkanlığı ziyaret, 14'de Of Teşkilatı ziyareti, 15'de ise Rize İl Başkanlığı ziyareti gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler