Kebir bayileri iftarda buluştu

 Vakfıkebir’den yurdun dört bir yanına ürünlerini pazarlayarak, süt ürünleri alanında ülkenin en önemli markalarından birisi haline gelen Kebir Bayileri Novotel’de iftar yemeğinde buluştu. Yemeğe Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Karadeniz, Genel Müdür Yılmaz

Kebir bayileri iftarda buluştu

 

Vakfıkebir’den yurdun dört bir yanına ürünlerini pazarlayarak, süt ürünleri alanında ülkenin en önemli markalarından birisi haline gelen Kebir Bayileri Novotel’de iftar yemeğinde buluştu.

 

1.20120730152742.jpg

Yemeğe Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Karadeniz, Genel Müdür Yılmaz Karadeniz, Genel Müdür Yardımcısı Metin Ali Karadeniz, Pazarlama Müdürü Utku Karadeniz, fabrikanın üst düzey yöneticilerinin yanı sıra yurdun dört bir yanından gelen Kebir bayileri katıldı.

2.20120730152826.jpg

     

İftar yemeği sonrası Kebir Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Karadeniz yaptığı konuşmada, “Tüm bayilerimizi Trabzon’da, iftar yemeğinde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kebir olarak nihai tüketicimiz olan halkımızdan aldığımız gücü çalışanlarımızla, bayilerimizle paylaşıp kurumsal gelişim projesi kapsamında daima ilke edindiğimiz gıda güvenliğini üretimin her aşamasında uygulayarak hijyenik koşullarda kaliteli ve güvenilir üretim yapmaktır.

3.20120730152844.jpg

 

Amacımız üretim kapasitemizi sürekli artırarak bölgedeki istihdam gelişimine katkıda bulunmak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İftar yemeğimize katılan tüm bayilerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

4.20120730152937.jpg

 

Kebir bayileri de Trabzon’da Kebir’in davetlisi olarak bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Bu tür organizasyonlar sayesinde tüm bayi arkadaşlar ve fabrikamızın değerli yöneticileriyle bir araya geldik. Bu nezih ortamın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dediler.

5.20120730152952.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel