Kazanan Maçka oldu!

Trabzon Maçkalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Olağan Genel Kurulu çok büyük bir katılımla gerçekleşti. Seçimli genel kurulda iki listeyle girilen yarışı mevcut başkan İsmet Gazioğlu kazandı.  Dernek lokalinde yapılan genel kurula rekor s

Kazanan Maçka oldu!

Trabzon Maçkalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Olağan Genel Kurulu çok büyük bir katılımla gerçekleşti. Seçimli genel kurulda iki listeyle girilen yarışı mevcut başkan İsmet Gazioğlu kazandı.  

Dernek lokalinde yapılan genel kurula rekor sayıda katılım gösteren dernek üyeleri demokratik bir şekilde oy kullandı. Katılımın fazla olması nedeniyle zaman zaman izdihama sebep olan genel kurulda dilek ve temennilerde görüş bildiren üyeler derneğe büyük katkıları bulunan ünlü sanatçı Volkan Konak’ın lokal binasında adının yaşatılması hususunda önerge getirdi.  

Genel Kurula Maçka’nın çiçeği burnundaki Belediye Başkanı Koray Koçhan’da katıldı. Koçhan, ne olursa olsun kazananın Maçka olacağını belirterek iki başkan adayına da başarılar diledi.

Eğitimci Faruk Gazioğlu’nun Divan Başkanlığında gerçekleşen genel kurulda İsmet Gazioğlu ve Ali Sait Sarıçiçek’in listeleri yarıştı.  233 üyenin oy kullandığı seçimde iki oy geçersiz sayıldı. 231 oyun 146’sını alan mevcut başkan İsmet Gazioğlu yeniden Trabzon Maçkalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı’na seçildi. Ali Sait Sarıçiçek’e  ise 85 oy çıktı.

Seçimi kazanan dernek başkanı İsmet Gazioğlu genel kurula yaptığı teşekkür konuşmasında kazananın Maçka olduğunu belirterek “Üyelerimizin genel kurula verdiği önergeyi en kısa zamanda değerlendirmeye alacağız. Volkan Konak bizim önemli değerimizdir ve bizlere büyük  katkıları olmuştur. Kendisine bir kez daha şahsım ve yönetim kurulum adına buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Kesinlikle adının yaşatılması taraftarıyım.” diye konuştu.

Seçimi kaybeden Ali Sait Sarıçiçek de Gazioğlu’nu tebrik ederek “Buradan Maçka karlı çıkmıştır. Bundan sonra el ele vererek desteğimizi bir Maçkalı olarak sürdürmeye devam edeceğiz.  Yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum” diyerek centilmenlik örneği sergiledi.

İsmet Gazioğlu başkanlığındaki  yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Alaattin Konak, Orhan Şahinoğlu, Ayşe Sula Köseoğlu, Ümran Kazan, Serap Şahin, Müjgan Ünal, Selçuk Turan, Yusuf Özgür Şahinler, Mehmet Öztürk  ve Asım Günay Yolsal.

Yönetim Kurulu yedek üyeleri :

Ergün Konak, Fatih Yavuz, Osman Konak, Ertuğrul Tüfekçi, Lütfiye Arslan, Mevlüt Atalar, Ertuğrul Özten.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler