"Kazada ihmali olanların hesabı sorulmalı"

ONLARIN TEK DERDİ EVLERİNE HELAL EKMEK GÖTÜRMEKTİSoma’da yaşanan maden faciasına dikkat çeken Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı(TESOB) Metin Kara acıların kelimelerle anlatılmayacak kadar büyük olduğunu ifade ederek “evine helal ekmek götürmekten

"Kazada ihmali olanların hesabı sorulmalı"

ONLARIN TEK DERDİ EVLERİNE HELAL EKMEK GÖTÜRMEKTİ

Soma’da yaşanan maden faciasına dikkat çeken Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı(TESOB) Metin Kara acıların kelimelerle anlatılmayacak kadar büyük olduğunu ifade ederek “evine helal ekmek götürmekten başka bir düşüncesi olmayan kardeşlerimiz göçük altında şehit oldu.Bu kazada kim yada kimlerin ihmali varsa ivedi olarak araştırılmalı,bulunmalı ve en ağır ceza verilmeli. Yaşananların hesabı mutlaka sorulmalı” dedi.

TRABZON ESNAFI HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIR

“Ölen işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş-sağlığı diliyoruz.Türk Milletinin başı sağ olsun” diyen TESOB Başkanı Metin Kara şunları söyledi: ” Böyle zamanlarda cümle kurmak çok zor. İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Hem birlik olarak hem de Trabzon esnafı olarak yaraların sarılması geride kalan madenci kardeşlerimizin ailelerine destek konusunda üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız.Trabzon halkı Soma’nın acısını yüreğinde yaşıyor”

LÜTFEN HERKES DAHA DUYARLI OLSUN

3 gün Milli Yas edildiğini fakat bu yasın uzun günler süreceğini ocaklara ateş düşenlerin ise bu yası hiç dinmeyeceğini belirten Kara ,”Lütfen bu hassas zamanda herkes daha aklı-selim olsun.Böylesine zamanlarda acımızı kine çevirmemeliyiz.Orada yaşanan derin acılar karşısında insanlığımızı kaybetmeyelim.Şimdi zaman daha çok dayanışma zamanı.Dualarımızla,gözyaşlarımızla,kalbimizle madenci kardeşlerimizin yanında olalım” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel