Kaza kurbanı Trabzonlu askere son görev!

 Gümüşhane'de otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada ölen asker Miraç Güneş, memleketi Trabzon'un Araklı ilçesinde toprağa verildi.Bursa'da vatani görevini yapan 21 yaşındaki Güneş için ilçeye bağlı Ayvadere köyü Merkez Camisi'nde düz

Kaza kurbanı Trabzonlu askere son görev!

 Gümüşhane'de otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada ölen asker Miraç Güneş, memleketi Trabzon'un Araklı ilçesinde toprağa verildi.

Bursa'da vatani görevini yapan 21 yaşındaki Güneş için ilçeye bağlı Ayvadere köyü Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras, Kaymakam Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Recep Çebi, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Coşkun Koç, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

cenaze.jpg

Güneş'in cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından köydeki aile mezarlığına defnedildi. Daha önce kızını da trafik kazasında kaybettiği öğrenilen baba Mehmet Güneş, cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildi.

qwqq.jpg


Erzincan'dan Trabzon'a giden Miraç Güneş (21) yönetimindeki 39 NK 884 plakalı otomobil, Gümüşhane'nin Yeniköy mevkisinde gizli buzlanma nedeniyle yaklaşık 50 metrelik şarampole devrilmiş, kazada, asker oldukları öğrenilen sürücü Güneş ile beraberindeki Şükrü Çebi yaralanmıştı. Durumu ağır olan Güneş, hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetmiş, Çebi ise Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler