Kaza hababam sınıfını hatırlattı!

Gümüşhane Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde, Kimya dersi öğretmeninin öğrencileri ile birlikte deney yaptığı esnada alev alan deney düzeneği öğretmeni ve öğrenciyi yaraladı.Edinilen bilgilere göre, okulda bu yıl 2. kez gerçekleştirilecek olan “Yıl Sonu Eği

Kaza hababam sınıfını hatırlattı!

Gümüşhane Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde, Kimya dersi öğretmeninin öğrencileri ile birlikte deney yaptığı esnada alev alan deney düzeneği öğretmeni ve öğrenciyi yaraladı.

Edinilen bilgilere göre, okulda bu yıl 2. kez gerçekleştirilecek olan “Yıl Sonu Eğitim Şenliği” hazırlıklarını yapan okulun Kimya öğretmeni Erhan Ahı, şenlik kapsamında açacakları stant için kimya laboratuvarında öğrencilerle birlikte ön hazırlık yapıyordu. Çalışmalar esnasında aniden alev alan deney düzeneğinin yanması sonucu eldivenle çalışan öğretmen Erhan Ahı’nın elleri yandı. O esnada alanda bulunan öğrencilerden Tıbbi Sekreterlik 9. sınıf öğrencisi Şeyma Kocaağa’nın ise yüzünde hafif yanıklar meydana geldi.

Kazanın ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan öğretmen Ahı, taburcu edilirken, öğrenci Kocaağa’nın birkaç gün daha müşahade altında tutulacağı öğrenildi.

Beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım’la birlikte yararlıları hastanede ziyaret eden Vali Salihoğlu, durumları hakkında doktorlardan bilgi aldıktan sonra bir süre öğretmen ve öğrencilerle görüşerek, böyle kazaların olmaması ve acil şifa temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel